ZENTANGLE
 
Welkom
Cursussen en workshops
Agenda
Eigen werk
Foto's cursisten
Contact
Interessante Websites

Zentangle is een gemakkelijk te leren methode voor het creren van mooie beelden door het gebruik van herhalende patronen. Het is een fascinerende nieuwe kunstvorm die leuk is en ontspannend. Het verhoogd de focus en de creativiteit.

Met Zentangle kan iedereen prachtige tekeningen maken van herhalende patronen. Deze methode is gemakkelijk te leren en gemakkelijk om te doen. En ook al gaat het uit van een specifieke serie stappen, het resultaat is een creatieve uiting die boven de regels uitstijgt.

     

Je kunt bij het maken van een Zentangle niets fout doen. Het gaat om het proces waardoor een Zentangle alleen op een Zentangle hoeft te lijken en op niets anders. Ook is er geen boven of onder.

Voor meer informatie over Zentangle, hoe het is ontstaan, hoe en waar het voor gebruikt kan worden vind je op de website www.zentangle.com.

Workshop

Tijdens de basis workshop kun je kennis maken met deze manier van tekenen. Na afloop van de workshop leggen de deelnemers hun gemaakte Zentangles bij elkaar. Foto's hiervan kun je vinden op deze pagina.

Vervolg workshop kunnen een bepaald thema hebben. Ook is het mogelijk dat de deelnemers aangeven welke patronen ze graag willen tekenen, waarna deze stap voor stap uitgelegd worden.

Voor groepen is er de mogelijkheid om in overleg de workshop in te vullen.

 

Materialen

Als gecertificeerd Zentangle docent kan ik de originele Zentangle materialen aanbieden. Deze materialen kunnen worden gekocht tijdens de workshops of door bestelling via email. Een overzicht van de materialen vind je op deze pagina.

 

 

Mandala tekenen
Overige Mandala
Chakra
keltische symbolen
Zentangle
Zentangle materiaal
Glas verven
Tuimelblokken maken
Bij u thuis of op het werk
Kinderstreken
Creatief in Frankrijk
Porselein verven