Tentoonstellingen & Markten
 

 

Welkom
Cursussen en workshops
Agenda
Eigen werk
Foto's cursisten
Contact
Interessante Websites
 

Hieronder een kleine greep uit de markten en tentoonstellingen waar ik met mijn kunst aanwezig was:

20 en 21 oktober 2012 kunstmarkt Noordwijkerhout

"beleef Montmartre in de Bollenstreek"

 

29 en 30 september 2012 Kunstmarkt Erichem

Nederland is echt een wijnland geworden en op 29 en 30 september 2012 zijn de Nationale Open Wijngaarden Dagen! Dus organiseert het Betuws Wijndomein het hele weekend een culinaire en kunstmarkt op haar domein. Kom gezellig langs tussen 12.00 en 18.00 uur!

 

 

23 juni 2012 Henk Veen Rembrandt Kunstplein

Persbericht : Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012 oogverblindend succes

 

Zaterdag 23 juni 2012 startte de wedstrijd onder de kunstenaars om 12.00 uur. Rond de vijftig kunstenaars gingen op sportieve en kunstzinnige manier de strijd aan voor de eerste plaats aan de voet van meesterschilder Rembrandt.

 

Deze dag heeft de bekende kunstenaar Henk Veen in samenwerking met de ondernemers van het Rembrandtplein de derde editie van het Henk Veen Rembrandt Kunstplein  georganiseerd. Na eerdere succesvolle edities georganiseerd door Henk Veen op het Rembrandtplein en Keukenhof (5 daagse evenement), heeft het unieke schildersevenement voor de derde maal plaatsgevonden op de plek waar het echt thuis hoort, aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf. Zo'n vijftig kunstenaars hadden een plek uitgezocht op het plein om hun talent aan het met publiek volgestroomd plein te tonen.

 

Alle kunstenaars met verschillende disciplines schilderden het thema van dit jaar "Oogverblindend". Het thema van dit jaar is gekozen i.v.m. de samenwerking met het goede doel KNGF Geleidehonden. Kunstenaar Henk Veen heeft samen met de slechtziende Anke en haar geleidehond Oxa een groot doek beschilderd, waarbij kunstenaar Henk Veen zelf geblinddoekt heeft geschilderd. Dit om het gevoel mee te krijgen hoe vanzelfsprekend het is dat hij ogen heeft die voor hem onmisbaar zijn. Tijdens het spektakel rond dit evenement heeft Henk Veen de BMW 520I beschilderd, welke beschikbaar is gesteld door Uitzendbureau UniJobs, welke met de Rally Nederland-Kroatie zal meerijden in de zomer van 2012. Later dit jaar zal het bijzondere schilderij en kunstzinnige auto geveild worden voor het goede doel van dit jaar.

 

Om 18.00 uur moesten alle kunstwerken ingeleverd zijn, waarna de deskundige jury moest bepalen welke doeken in de prijzen zouden vallen.

Voor een impressie van de dag kun je terecht op youtube:

 

Mei 2012 Henk Veen's Kunstenaarsplein Keukenhof

   

 

 

 

19 januari 2012 tot 20 maart 2012 VVV Warmond

Mei 2011 Henk Veen's kunstenaarsplein in de Keukenhof

Tijdens deze week mochten 50 kunstenaars hun werk aanbieden en deelnemen aan de wedstrijd. Voor meer informatie kijk op www.keukenhof.nl

  

 

Juni - september 2010, dokterspost Voorhout

Samen met Joke Schuit heb ik geëxposeerd bij de dokterspost in Voorhout.

 

Juni 2010, troc puces, Plomeur, Bretagne Frankrijk

Op deze Franse markt, een combinatie van kunst-, kitsch- en rommelmarkt was ik met een aantal van mijn kleinere mandala's.

Oktober 2009, 3 oktober markt Leiden

Net als vorig jaar was er in Leiden tijdens de 3 oktober feesten een markt ingericht voor kunstenaars. Op deze markt heb ik veel technieken laten zien.

Aquarel schilderijen
Acryl schilderijen
Pastel schilderijen
Mandala's
Overig werk
Tentoonstellingen
Catalogus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto gemaakt door Carolina d'Andrea Leiden 2009

 

Juli en augustus 2009, Openbare bibliotheek Sassenheim

Op verzoek van de bibliotheek heb ik een tentoonstelling ingericht van werken met Keltische symbolen. Ik heb zowel tekeningen als borduurwerk opgehangen. Daarnaast heb ik ook diverse stukken beschilderd aardewerk laten zien.

Chakra's bieb Keltisch werk bieb 2009

 

Oktober 2008, 3 oktober markt in Leiden

Tijdens de 3 oktober feesten in Leiden was er een plein ingericht met als thema “Parijs”. Op dat plein waren diverse kramen neergezet voor kunstenaars, waar werk tentoongesteld kon worden en ter plaatse gewerkt kon worden. Ik heb mijn Keltische en Bretonse symbolen tentoongesteld en een Keltisch kruis getekend. 

 

December 2007, Openbare bibliotheek Sassenheim

Deze tentoonstelling was geheel in het teken van de chakra mandala. Ik heb zowel mijn grote (50x50cm) als kleine (20x20cm) tekeningen laten zien.

 

Maart en april 2006, Wegrestaurant “De Engel”

Diverse schilderijen hebben 2 maanden zowel in het restaurant als in 1 van de zalen gehangen. De getoonde werken waren een verzameling van diverse werken. 

Expositie de Engel

 

December 2004  Woonzorgcentrum “De Schutse”

Tijdens deze tentoonstelling heb ik verschillende werken laten zien: diverse technieken (aquarel, acryl en pastel) en zowel figuratief als abstract werk. 

expositie de Schutse expositie de Schutse