Overige mandala's
 
Welkom
Cursussen en workshops
Agenda
Eigen werk
Foto's cursisten
Contact
Interessante Websites

 

Naast de chakra mandala’s en de Keltische symbolen geef ik ook cursussen en workshops naar thema:

De vier jaargetijden

De mandala wordt getekend in het betreffende jaargetijde. In de mandala teken je de symbolen die voor jou verbonden zijn aan dit specifieke jaargetijde en kleur je met de kleuren die daar voor jou bij horen.

Heelal

Maak je eigen heelal aan de hand van foto’s van planeten en sterren. Zo maak je je eigen melkwegstelsel.

Landen

Ieder land heeft zo zijn of haar eigen kenmerken. Denk aan de planten die er groeien, de kleuren van de nationale vlag, producten die je in dat land kunt kopen.

Bloemen

Veel bloemen hebben van zichzelf al een mandalavorm. Deze kun je in zijn geheel als mandala tekenen. Een andere manier is een mandala te tekenen door de herhaling van de bloemen in een cirkelvorm.

Roosvenster

Veel kerken hebben 1 of meer roosvensters. Sommige vertellen een verhaal door de afbeeldingen in het glas-in-lood. Andere zijn een en al kleur, wat met zonlicht vaak ook fraaie lichtvlekken op de grond geeft.

Graancirkels

De afbeeldingen die gevonden worden in graan- of grasvelden bestaan vaak uit 1 of meer cirkels. Gelukkig worden van veel van deze afbeeldingen foto's gemaakt, die als uitgangspunt kunnen dienen voor een mandala.

Overige

Door om me heen te kijken blijf ik mezelf inspireren en die inspiratie geef ik graag door. In de natuur, in architectuur, in reclame en op internet zijn veel voorbeelden van mandala’s te vinden. Echt te veel om op te noemen!

 

Bij “agenda” vind je informatie over data en kosten.

Mandala tekenen
Overige Mandala
Chakra
keltische symbolen
Zentangle
Zentangle materiaal
Glas verven
Tuimelblokken maken
Bij u thuis of op het werk
Kinderstreken
Creatief in Frankrijk
Porselein verven